Съдят Ева Веселинова за половин милион

Усмихната репортерка на "Господари на ефира" няма никакво имущество на свое име

Новини
21:15 - 18 Юни 2021
19078
Съдят Ева Веселинова за половин милион

Фирма съди бившата репортерка на "Господари на ефира” Ева Веселинова  за колосалните 487 000 лв, научи Lupa.bg. Срещу усмихната блондинка има образувано дело в Софийски районен съд, като причината за делото според ищеца е нагласен репортаж в предаването „Господари на ефира”.

Искът е от 2019-та година и е от Строителят Добрев, представен в един от репортажите като некоректен. Веселинова има наложен запор на единственото й установено имущество – дялове във фирма „Ева - Вес” ЕООД, които са на стойност 50 лв...Все пак блондинката, която преди няколко месеца роди близнаци, си е направила нова фирма, която се занимава с пиар.

Не е ясно дали репортажът в предаването е бил нагласен, или фирмата просто се е засегнала от истината и търси малко слава. Това предстои да се изясни в съда. Ищецът се оплака, че най-вероятно Ева умишлено е прехвърлила всичко на свои близки и няма нищо на свое име. Веселинова не се впечатлява особено от случая, защото се смята за невинна и е убедена, че няма как да я осъдят да плати дори и един лев.

„Тя работеше като репортер. Представена й е информация, отива, снима хората, които се чувстват измамени и предоставя информацията на зрителите. Всеки може да тълкува фактите по свой собствен начин” – коментираха от обкръжението на журналистката.