САКАТЛЪК: Хари се изтърси от кон

Свят
18:33 - 14 Юни 2022
3435
САКАТЛЪК: Хари се изтърси от кон

Херцогът на Съсекс принц Хари падна от коня си след сблъсък по време на благотворителен мач по поло в Калифорния. Появата на игрището бе първата му публична изява след посещението във Великобритания за платинения юбилей на кралица Елизабет II, където според съобщенията е прекарал „доста официални“ 15 минути с баба си, пише „Дейли мейл“.

37-годишният благородник остана невредим при инцидента в клуба за поло в Санта Барбара, но падането му се превърна в лоша поличба за отбора му, който загуби надпреварата с 12:11.
Хари не изглеждаше разстроен от събитията на игрището, защото малко по-късно бе видян в добро настроение и в компанията на знаменитости – певицата Катрин Макфий, композитора и неин съпруг Дейвид Фостър и малкия им син Рени.

Фостър е само с година по-млад от принц Чарлз и е описван от мнозина като „бащина фигура“ за Хари. Известно е, че наследникът на кралската корона на Острова има обтегнати отношения с принца на Уелс Чарлз и брат си Уилям, след като се отказа от кралската титла и емигрира в САЩ заедно със съпругата си Меган Маркъл, припомня изданието.