Само в Lupa.bg: Ахмед Доган сади черен чесън в „Росенец”

Ексклузивно
16:47 - 10 Август 2020
7395
Само в Lupa.bg: Ахмед Доган сади черен чесън в „Росенец”

„Случайната” среща на протестиращите в парк „Росенец” в събота с Ахмед Доган се оказа далеч неслучайна. Източник на Lupa.bg разкри, че почетният председател на ДПС от близо две години се е преквалифицирал в земеделец - по цял ден чопли в зеленчуковата си градина край т.нар. „морски сарай”.

„Ахмед Доган се е запалил по работата на нивата. Последната му мания е да сади модерната супер храна - черен чесън, който е известен като особено полезен. Освен това гледа специални сортове домати, за които се грижи сам - полива, плеви и обира реколтата, с която гощава гостите си в сарая”, издаде източникът на Lupa.bg.

Така, покрай работата в градината, станала и срещата в събота на почетния лидер на ДПС с протестиращите в парка „Росенец” край Бургас. Гневните на правителството българи се провиквали „Оставка” точно когато Ахмед Доган плевил назрелите домати, навлезе в детайли нашият източник.

Последната идея на политика, превърнал с в емблема на прехода, е да отглежда пчели. Затова Доган вече се е снабдил с литература по темата, дори е поръчал кошери, които има намерение да инсталира в екологично чистия район на морския бряг.

„Тъкмо пчелите ще го пазят от нахални протестъри, освен, че ще добива вкусен и полезен мед”, шегува се запознатият с модните увлечения на Ахмед Доган източник на Lupa.bg.