Само в Lupa.bg: Божинов се прибира, за да обладава жената на шеф в Левски

Спорт
17:30 - 04 Август 2020
12732
Само в Lupa.bg: Божинов се прибира, за да обладава жената на шеф в Левски

Причината Валери Божинов да напусне италианския Пескара и да драпа за завръщане в "родния" Левски, където не е ясно дали изобщо ще получава заплата, няма нищо общо с клубната лоялност, а е изцяло сексуална, научи Lupa.bg от свои хора на "Герена". Нападателят завързал любовна връзка с жената на един от клубните шефове при последния си престой в "Подуяне" и искал да се върне, за да продължи да обладава началническата половинка.

"Циркът е пълен. Всички знаят, че Божинката спи със съпругата на един от директорите, която е с повече от десетилетие по-голяма от него. Докато беше в Италия през пролетта тя дори на няколко пъти му гостуваше на секс ваканция", споделя нашият източник.

Името на боса-рогоносец няма да споменем, защото става въпрос за доста известен във футболните и медийните среди функционер. Той самият бил наясно със забежката на жена си, но не се притеснявал особено, като твърдял, че бракът му отдавна е повече фиктивен.

Биляна Дол научи Божинката, че с кака е по-сладко

Да, ама в съблекалнята на "Герена" не мислят така и се скъсват да подиграват началника зад гърба му. Подмятания от рода на "Валерко идва, пазете си жените" или "Щом няма заплати, ще опъна жена ти", били ежедневие в закъсалия отбор.

"Божинов се оказа по-хитър от балъци като Благо Георгиев, които само плодят деца от разни кифли и им плащат издръжка. След Николета Лозанова бързо се усети и сега налита само на запазени лелки, дето хем са опитни в секса, хем не искат нищо от него", твърдят приятели на ритнитопковеца.