Само в Lupa.bg: Георги Христов бесен заради Кеца

През ключалката
15:26 - 19 Юли 2019
15595
Само в Lupa.bg: Георги Христов бесен заради Кеца

Естрадните лъвове Васил Найденов и Георги Христов влязоха в задочна война за фенове, научи  Lupa.bg. И двамата певци са на гастроли по морето, но се оказва, че цените на билетите за единия и другия са коренно различни, както стои въпросът и със самите места за концертите. 

Пред организаторите на едно от последните си участия Георги Христов споделил, че се чувствал омерзен от факта, че билетите за колегата му Кеца са в пъти по-скъпи от неговите. "Аз да не съм по-малко звезда от него", изригнал изпълнителят на "Черно и бяло".

Христов се ядосал заради това, че в Бургас входът за неговия пърформанс бил минимум 15 лева за правостоящи, а в Слънчев бряг, където Васко Кеца се чака с огромно нетърпение на 1 август в един от най-популярните клубове, цената е 30 лева, при това много далеч от сцената.

От управата на нощното заведение казаха пред Lupa.bg, че не препоръчват тези места за Кеца, защото феновете нямало да имат никаква видимост към русата звезда на българската естрада. Вместо това ги насърчават да запазят маса за минимум 150 лева. Така със задължителния вход от 30 лева, цената за пърформънса на Кеца скача до 180 лева. Сепаретата в клуба са на цени от най-малко 800 лева.

За сравнение, най-скъпите билети за гастролите на Георги Христов по морските курорти в рамките на турнето му след повече от 5 години затишие от сцената, са на цена 50 лева. Толкова струва място в Летния театър на Варна най-близо до сцената. 

По наша информация при концерта си "Моят път" в Бургас преди ден, също в Летния театър, той не е успял да изпълни целия му капацитет.