Само в Lupa.bg: Георги Семерджиев продавал „бело сладко“

Скъпото ауди Q7 бившият футболист взел на лизинг от Германия, но спрял да плаща

През ключалката
13:30 - 06 Юли 2022
8128
Само в Lupa.bg: Георги Семерджиев продавал „бело сладко“

Убиецът Георги Семерджиев, който помете две млади жени при зловеща катастрофа на бул. „Черни връх“ в София, е бил сериозен играч не в черното тото, както побързаха да напишат много медии, а в продажбата на „бело сладко“, разкри само пред Lupa.bg източник от спецслужбите.

Съименникът на най-близкия сътрудник на Брендо – Жоро Шопа, от години въртял нелегална търговия с кокаин, това е и основният му бизнес.

Като всеки тарикат с някой лев зад гърба, бившият ритнитопковец купил скъпото ауди Q7 на лизинг от Германия през наш брокер. Преди около година, обаче, спрял да плаща и скрил колата в подземния паркинг на известен софийски хотел. Въпреки това представители на лизингодателя успели да открият автомобила и да свалят номерата ѝ, както и да отнемат талона на аудито.

Тогава Георги Семерджиев успял да си уреди фалшиви документи през пробити служители на КАТ, с които продължил да язди джипа за 200 000 лева.

Жоро Шопа не пие толкова, колкото друса. Татуираният като сръбска лафка дилър има голям успех сред жените, защото щедро черпи „бело сладко“ и повечето не издържат на изкушението, обясни информаторът на Lupa.bg.