Само в Lupa.bg: Катето Евро уреди внучката в кулинарно шоу (ВИДЕО)

Личности
18:00 - 18 Юни 2020
18789
Само в Lupa.bg: Катето Евро уреди внучката в кулинарно шоу (ВИДЕО)

Приказката за крушата и дървото важи с пълна сила за Катето Евро - актрисата с готварски наклонности уреди 5-годишната си внучка Катерина Кадиева да участва в телевизионно кулинарно шоу, което в момента се подготвя за ефир. Засега е ясно, че хонорарът на невръстната готвачка ще е 100 лена на участие.

Новината, че дъщерята на Сашо и Таня Кадиеви ще става тв звезда, макар да е само на петилетка, разкри пред Lupa.bg близък приятел на водещия на „Преди обед”.

„Баба Катя е много амбициозна, има големи планове за внучката. Сега се е уговорила с наш продуцент да наемат невръстното хлапе да готви пред камера. Катето Евро я тренира вкъщи, постоянно бъркат разни манджи, за да е готова за телевизионна кариера. Скоро врече и кучето Лола ще влезе в някой сериал”, усмихва се аверът на Сашо Кадиев.

Проверката ни показа, че звездата от „Оркестър без име” повече от година обучава внучката с в тайните на кулинарията. Сръчната баба вече научила малкото Кате как да пълни канелони със спанак и сметана, за да приготви вкусна вечеря. Всяка нова научена рецепта пък Катерина Евро публикува като видео или снимки на стената си инстаграм.

View this post on Instagram

A post shared by Катерина Евро (@k.evro) on