Само в Lupa.bg: Корнелия запуши с важен пост устата на Крум Зарков

Политика
17:00 - 15 Април 2021
10721
Само в Lupa.bg: Корнелия запуши с важен пост устата на Крум Зарков

Драматични обрати във върхушката на БСП. Крум Зарков, който дълго време беше един от най-верните хора на Корнелия Нинова, а ден след изборите на 4 април се обърна срещу нея заради слабия резултат на вота, отново е минал в лагера на соцлидерката, научи Lupa.bg от свой човек на „Позитано” 20.

На среднощно заседание на червените е било взето решението именно лидерът на БСП да бъде и председател на парламентарната група на социалистите в  новия парламент. Очакваният разрив по линия на Крум Зарков така и не се е състоял.

Зарков, който минаваше за „откритието” на Нинова, миналата седмица се обърна на 180 градуса и поиска оставката на своята лидерка. Той открито заяви това пред „другарите” си, че тя трябва да се оттегли от поста заради срамната изборна загуба. В последно време името на Крум Зарков даже се завъртя като един от претендентите за нейния стол на „Позитано” 20. 

Този сюжет обаче приключил снощи.

„С хитър ход Корнелия Нинова отново прибра Крум Зарков под полата си, като му даде поста на зам.-председател на парламентарната група в новия парламент”,

коментира пред Lupa.bg висш социалист.