САМО в Lupa.bg: Манекен-политик преби шефа на ВиК - Костинброд

Общество
13:45 - 12 Ноември 2020
15048
САМО в Lupa.bg: Манекен-политик преби шефа на ВиК - Костинброд

Манекен с мераци за власт е пребил шефа на ВиК - Костинброд, съобщи репортер на пред Lupa.bg читател от Годеч. Бабаитът Сава Цеков, който е носител на титлата „Мистър България” през 2000-а година, нападнал с юмруци 65-годишния диабетик Валентин Маринов при скандал за територии по време на лов.

39-годишният Сава Цеков, който е син на организаторката на конкурси за красота Меги Савова, е запален авджия и редовно излиза на лов с дружинката „Туден”. В неделя сутринта началникът във водното дружество на Костинброд излизал със своята лада „Нива” на пътя Сопот-Годеч, когато Сава Цеков и негов авер спрели автомобила и се нахвърлили върху жертвата си.

Сава надига уиски по време на лов

По-късно в полицията манекенът, който не успя да стане кмет на родния Годеч на местните избори през 2015 с подкрепата на Реформаторския блок, се измъкнал, че Валентин Маринов насочил пушка към него, при което се спънал и си разбил главата в асфалта.

След като „пътят се надигнал” и сцепил главата на ВиК шефа, веднага била повикана линейка, понеже заради диабета Валентин Маринов имал нарушено съсирване на кръвта. Бандитската изцепка обаче била потулена успешно, ядосва се източникът на Lupa.bg.