Само в Lupa.bg: Маргина омъжи дъщеря си в замък край Созопол

Нещо за четене
10:12 - 02 Юли 2019
43375
Само в Lupa.bg: Маргина омъжи дъщеря си в замък край Созопол

Пищна морска сватба с над 300 поканени гости в замъка край созополското село Равадиново вдигна Александра Маринова, първородната дъщеря на боса от СИК Красимир Маринов – Големия Маргин. Бляскавото тържество се проведе в събота и е продължи до обяд на следващия ден, разказаха пред Lupa.bg присъствали на купона.

Големия Маргин омъжи първородната си дъщеря Александра в замъка край Равадиново

Тузарската лятна сватба се пазела в строга секретност от медиите заради нежеланието на младоженците, а и на Маргина, да бъдат разкривани подробности от личния живот на фамилия Маринови. Над 20 костюмирани бодигардове са охранявали тържеството, а гостите са били обслужвани от рекорден брой келнери – близо 50. Всички присъстващи са били учтиво помолени да не споделят снимки в социалните мрежи от венчавката, която е била обслужвана от трима професионални фотографи.

Красимир Маринов – Големия Маргин лично е предал пременената в изящна булчинска рокля на „Кристиан Диор“ Александра на младоженеца – 30-годишен предприемач с бизнес в Барселона и Марбея. На венчавката са присъствали и над 70 гости от Испания, кацнали с чартърен полет в Бургас, тъй като булката дълги години живееше и учеше в Барселона. Дни по-рано Големия Маргин направил стилен сватбен подарък на дъщеря си – последен модел порше „Панамера Турбо S“, решен в перлено бял цвят. Сред шаферките на булката Александра е била по-малката й сестра Красимира.

По-малката дъщеря на Красимир Маринов - Красимира, е била сред шаферките на сватбата на сестра си

Красимир Маринов – Големия Маргин, един от основателите на борческата групировка СИК в средата на 90-те години на миналия век, скри семейството си в Барселона преди години, когато пламна кървава война между съдружниците за подялба на активите на СИК. Тогава Маринов изпрати в столицата на Каталуня съпругата си Мария и двете си дъщери Александра и Красимира. Любопитен детайл е, че голямата щерка на Красимир Маринов, която онзи ден се омъжи, е била тийнейджърско гадже на топ тенисиста Григор Димитров, който също живя в Барселона, откъдето тръгна пътят му към големия тенис.