Само в Lupa.bg: Николета едва не умряла при раждането, отстраниха матката й

Лозанова изгубила повече от 2 литра кръв преди да даде живот на дъщеричката си Борислава

Нещо за четене
11:30 - 22 Март 2024
21136
Само в Lupa.bg: Николета едва не умряла при раждането, отстраниха матката й

Матката на Николета Лозанова е била отстранена веднага след раждането. Жената на Николай Михайлов получила зверски кръвоизлив преди дъщеричката им Борислава да проплаче и лекарите едвам я спасили, научи Lupa.bg.

Сексбомбата е загубила повече от 2 литра кръв, а това можело да доведе до смърт, но само адекватната и бърза намеса на медиците са я спасили след няколкочасова борба за живота на Лозанова.

След отстраняването на матката, Николета и Ники могат да имат още деца, но само чрез сурогатна майка.

Преди дни Лозанова се оплака от клиниките у нас, нападайки гинеколозите, че те са виновни, че тя не може да забременее.

"Уж най-добрите лекари, уж най-скъпите клиники, а за всички сме били просто "касови бележки". Отношение, което може да срещнеш само в България. Екипът обаче до последно се чудеше на терапиите, лекарствата и процедурите, на които съм била подлагана в България без видимо да има смисъл от тях", написа в социалните мрежи Николета.

От доста време двамата с Михайлов правили опити да зачене по естествен път, но нещата не се получавали и те минали на вариант "ин витро", какъвто е случаят при Димитър Бербатов и неговата Елена, която роди преди време във ВИП клиника, където най-ниската тарифа за раждане е от порядъка на 6-7 бона.

Lupa.bg се добра до информация, че Николета Лозанова е имала половин дузина аборти в миналото, а това е една от причините Борислав Михайлов да я ненавижда, тъй като много добре е запознат с биографията й. Отношението му към нея поомекнало, след като си отдъхнал като разбрал, че внучката ще носи неговото име - Борислава, както вече ви информира нашата медия.