Само в Lupa.bg: Палав турски милионер загражда Николета Лозанова

Спорт
18:00 - 16 Септември 2020
19174
Само в Lupa.bg: Палав турски милионер загражда Николета Лозанова

Почти уреденият трансфер на заприличалия на сумист вратар Николай Михайлов в турския елитен Ерзурумспор шокира спортната общественост у нас със своята нелогичност. Lupa.bg ексклузивно научи, че единствената причина Татковото да бъде пожелан в Южната ни съседка са формите на половинката му Николета Лозанова, а не отсъстващите му спортно-технически качества.

Президентът на турския клуб, детето-чудо на турския бизнес Хюсеин Юнеш, бил отдавнашен фен на дащната плеймейтка и бил готов на всичко, за да има възможност да си пробва късмета с нея, включително и да плаща заплата на некадърното й гадже. Още през 2016 г. Юнеш, който днес е на 38, опитал да се свърже с Ни Ло чрез шефовете й в Би Ти Ви. Тогава заварката не станала, но амбициозният мултимилионер не се отказал.

Освен безумно богат, Хюсеин е и доста млад и хваща окото

"Още когато за първи път я видя на фотосесия в инстаграм, Хюсеин полудя. Зарече се, че ще има пищната българка на всяка цена, а той не е човек, който се спира пред каквото и да е", твърдят служители на турския богаташ.

Юнеш основава първата си компания в началото на века, когато е само на 18 и днес е собственик на десетки фирми, които се занимават с всичко от петролни продукти, до фармацевтични изделия. Футболен фен от дете, той закупи никому неизвестния Ерзурумспор и го изстреля този сезон до местната Суперлига. В отбора му играят куп скъпоплатени чужденци, така че едва ли надницата на Ники ще се опре на Юнеш, стига Николета да се съгласи да се премести отвъд южната ни граница с него.

"Едва ли има нормален човек, който си мисли, че някой ще даде пари за Михайлов, който едва си връзва бутонките, ако няма някакви задни мисли. Само че турчинът може да остане капо, тъй като Ни Ло едва ли ще си зареже биснеса в България, за да гони дивото с Ники", смятат запознати с динамиката във ВИП двойката.