Само в Lupa.bg: Патрончето с уиски - пръв приятел на Ники Кънчев

Журналистът винаги носи в раницата си шишенце с алкохол и четка за зъби

През ключалката
16:30 - 09 Октомври 2019
6904
Само в Lupa.bg: Патрончето с уиски - пръв приятел на Ники Кънчев

Патронче с уиски е най-ценното нещо в раницата на популярния телевизионер и радиоводещ Ники Кънчев и той никога не се разделя с него, научи Lupa.bg. Четката за зъби и конци за поддържане на орална хигиена са останалите ценни принадлежности в Топ 3 в чантата на журналиста.

Колеги на водещия на „Биг Брадър” довериха пред Lupa.bg, че той винаги е бил на „ти” със спиртните напитки. С напредването на възрастта и заради страха от здравословни проблеми Ники Кънчев рязко намалил употребата на алкохол. С патрончето с уиски обаче не се разделял и то винаги стояло в раницата му.

Преди важна среща и преди радио или телевизионен ефир журналистът винаги отпивал по няколко глътки от огнената течност най-вече за кураж и за да овладее страховата невроза преди живите предавания.

Вместо да гълта успокоителни Ники Кънчев предпочитал да пийне няколко глътки за отскок. Като маниак на тема чистота популярният водещ не се разделял никога и с четката си за зъби. Той изплаквал устата си след всяко хранене, а когато нямал възможност да прави това използвал конците за зъби. Ники държи да има блестяща холивудска усмивка и когато е на екран да изглежда добре, коментират негови колеги.