Само в Lupa.bg: Подмолният Боби Михайлов наредил да му докарат джипа

Шефът на националния стадион се оказа бушонът, който изгърмя заради прищевките на президента на БФС

Ексклузивно
11:17 - 14 Юни 2019
7018
Само в Lupa.bg: Подмолният Боби Михайлов наредил да му докарат джипа

Президентът на БФС - Борислав Михайлов, е в дъното на уволнението на директора на националния стадион "Васил Левски" Георги Кузев, научи Lupa.bg. Както е известно, вчера новината изненада спортната ни общественост, а Министерството на младежта и спорта излезе с прессъобщение, което гласеше:

"Георги Кузев е освободен от длъжността директор на Националния стадион "Васил Левски" поради допуснати грешки по време на изпълнение на служебните си задължения. Кузев освобождава заемания от него пост с решение на изпълнителния директор на "Национална спортна база" ЕАД".

Георги Кузев (мъжа с черната риза на снимката, който държи факлата) бе уволнен от поста директор на националния стадион "Васил Левски"

Човекът, който е уволнил Георги Кузев, се казва Пламен Манолов и заема гореспоменатата длъжност изпълнителен директор на НСП. Оказа се, че самият Кузев, както и неговите най-доверени хора от ръководството и персонала на стадиона, до вчера следобяд не са знаели нищо, т.е. никой не ги е уведомил за решението, а те са научили от медиите.

"Случаят е скандален, меко казано! Жоро е етичен колега, оговорен е и си върши съвестно работата, но за съжаление стана заложник на други интереси", коментира пред Lupa.bg служител на националния стадион "Васил Левски", пожелал анонимност.

Борислав Михайлов бе разсипан от критики след наглата изцепка. Но санкция няма никаква...

"Вечерта след загубата от Косово, на трибуните в "А" сектор беше хвърлена бутилка с минерална вода от официалната ложа на стадиона. Тя попадна непосредствено под тях, където се намираха още 200 привърженици на гостите и стана проблем. Добре, че охраната се намеси навреме. Борислав Михайлов видя и това, но си затрая, за да бъде потулен случая. След това той е наредил на своите хора да бъде вкаран джипа му на пистата, за да може да си тръгне необезпокояван. Проблемът е, че няма как неща да се случи на стадиона без знанието на Георги Кузев. Той е добър човек, но и изпълнява заповеди, които няма как да отхвърли. Охраната допусна джипа, това беше заснето и в последствие случаят се раздуха. За съжаление Жоро е потърпевш от цялата тази безумна история", сподели източникът на Lupa.bg.

Оказва се, че за Георги Кузев има наказание, но няма такова за Борислав Михайлов, по чието нареждане джипът влиза на пистата на стадиона. Явно в България продължава практиката да се замазват случаите, като се хвърля някой на вълците, а хората остават със заблуждението, че нещо се върши и някои институции работят. Уви...