Само в Lupa.bg: Полата на Лили струва 10 бона

Нещо за четене
14:30 - 29 Март 2019
4645
Само в Lupa.bg: Полата на Лили струва 10 бона

Зашеметяващата пола, с която Лили Иванова обра овациите на връчването на театралните награди „Икар” в сряда вечер, 27 март, струва близо 10 000 лева, научи Lupa.bg от нейни близки. Тоалетът не е нов, примата на естрадата си го е купила преди 2 години от Париж.

Полата е на японския дизайнер Йоджи Ямамото, а точната й цена е около 5000 евро.  Дрехи на Ямамото не се продават в България, тук могат да се намереят само тениски и дънки от по-комерсиалните линии на твореца. Цените по правило са доста високи.


Преди дни Лили Иванова блесна с екстравагантната пола, съчетана с кожено сако и метални акценти. Полата беше изключително къса отпред, разкривайки тънките крака на примата, а отзад имаше шлейф от много метри надиплен фин тюл.

Певицата, пристъпвайки на сцената и покланяйки се след нестихващите аплодисменти, се наложи да държи богатите поли с две ръце, и като пристъпваше, сякаш плуваше сред облаците от тюл. Някои я сравниха с граф Дракула заради избора на толкова мрачен тоалет за тържествената церемония.

 Снимки: Агнес Методиева