Само в Lupa.bg: "Елвис" - лидер по дрога в Созопол

Футболни групировки са си разпределили разпространението по водещите курорти по Черноморието

Новини
13:53 - 14 Юли 2022
14020
Само в Lupa.bg: "Елвис" - лидер по дрога в Созопол

Едно от най-оборотните заведения в Созопол - "Елвис", което се намира на централния плаж, се оказа, че мека на наркоразпространението, научи Lupa.bg.

Младежите обичат да ходят там, не само заради музиката, която е много различна от популярната за нашето Черноморие чалга, но и за напитките и дрогата. Там хубавите млади жени и по-възрастни "коцкари" и напомпани батко, са в изобилие. А конфликтите са често срещано явление, най-вече под влияние на алкохола и различни субстанции.

Оказа се, че в "Елвис" се разпространяват най-много различни наркотични вещества - всичко от кокаин и трева, та до синтетика, твърдят ресторантьори от други близки заведения. 

Разбира се, всичко това се знае и от органите на реда, без чието съдействие нищо не може да се получи.

Много близо до "Елвис" е и нашумялото заведение "365", което в момента се стопанисва от един от лидерите на агитката на Левски - Любомир Костадинов- Младежа, и негов ортак. Там се събира и работи голяма част от фракцията на "София-Запад", които наскоро се замесиха в пореден скандал след като пребиха цивилни полицаи.

Оказа се, че свадата е на пиянска основа, но това не се е разминало на футболните хулигани. Те са били предупредени от полицаите, от които се ползват с различни протекция, че ако има такива издънки и ще има по-крайни мерки, свързани с бизнеса, споделиха за Lupa.bg хора от администрацията в община Созопол.

Между другото, Южното Черноморие почти е завладяно от синята агитка и по-специално от "София-Запад", която охранява голяма част от заведенията, както в Созопол, така и в Несебър.

Именно по тези места могат да се видят много от техните атрибути и символи - татуировки, шапки "идиотки" и тениски с надписи "SW".

Още по на юг - към Ахтопол, се оказа че е червена зона от много време, като някой от оборотните заведения се стопанисват от привърженици на ЦСКА, а от този летен сезон червени ултраси са на територията на Слънчев бряг.

По всичко изглежда, че териториите са разделени.

Връщайки се към популярното заведение "Елвис", там един от хитовете - и сред персонала, и сред посетителите, са най-новите хапчета, които мъжката част се възползва да слага в напитките или да ги дава на женската аудитория, която става доста сексуално податлив.

Оказа се, действието им е впечатляващо - на другата сутрин дамите не помнят нищо - от престоя в заведението, до своето прибиране и до събуждането сутринта.