Само в Lupa.bg: "Пипнала" ли се е Фандъкова?

Бившият кмет живна, демонстрира перфектна визия като кандидат-депутат

Ексклузивно
15:10 - 10 Май 2024
16616
Само в Lupa.bg: "Пипнала" ли се е Фандъкова?

Бившият кмет на столицата Йорданка Фандъкова изненада всички с блестяща визия в тв ефира. Като пресен кандидат-депутат на ГЕРБ, някогашната градоначалничка се появи в тв ефира с впечатляваща визия, на каквато могат да завидят по-младите й съпартийки, установи репортер на Lupa.bg.

Фандъкова впечатли с идеална кожа, топ макиаж и стилна прическа, очевидно дело на майстор-стилист. Общото впечатление е, че екскметицата буквално е свалила 10 години. Като добавка, бившата градоначалничка излъчва добро настроение и енергия, които бе загубила като основна фигура в местната власт.   

"Изглежда невероятно, явно след толкова години в центрофугата на политиката е успяла да намери време и за себе си, да си позволи почивка, за да изглежда съвсем различно.", коментираха симпатизанти на ГЕРБ. 

Други обаче предположиха, че Фандъкова се е подложила на професионални грижи за кожата и косата си и е минала най-малкото през процедури последно поколение, за да изглежда по този начин. Добре запознати с навиците й обаче са категорични пред Lupa.bg, че нежното острие на ГЕРБ не е почитател на пластичната хирургия и не би се подложила на сериозни интервенции.

"Определено няма ботокс или хиалурон, лицето й си има малките бръчици и не е подпухнало като при типичното запълване. Вероятно е минала през лазерна и подмладяваща лека терапия, но това вече го прави всяка втора жена в София", смятат други кандидат-депутатки.       

В последните години от кметуването си, подложена на постоянни критики и атаки за София, ремонти на ремонтите и т.н., Фандъкова бе изгубила усмивката и енергията си, изглеждаше уморена, съсипана и без настроение. Екскметицата сякаш нямаше желание да се облича елегантно и да носи костюми и токчета и постоянно се обличаше в дънки и яке, избягваше и прическите.

Бившата кметица пребори и тежко заболяване, което отне от свежия й вид след дългото лечение. При появата си в тв ефира, обаче, екскметицата изглеждаше като добре поддържана жена в перфектна форма.