Само в Lupa.bg: Телевизията на Слави се гаври с "Откраднат живот" и "Пътят на честта"

Общество
17:30 - 23 Октомври 2019
27591
Само в Lupa.bg: Телевизията на Слави се гаври с "Откраднат живот" и "Пътят на честта"

Актьорското трио, неотлъчно следващо Слави Трифонов в новите му проекти - Иво Сиромахов, Мариан Бачев и Краси Радков, се появи в безвкусен скеч - промо за новия канал на Дългия "7-8".  

В краткия видеоклип те осмиват родните сериали "Откраднат живот" и "Пътят на честта", които вървят по Нова телевизия, както и популярната дизайнерка Миглена Каканашева - Мегз.

За целта Радков играе "баба", даваща напътствия в стил сапунен сериал на внуците си - Иво Сиромахов в ролята на Брад Пит и Бачев в превъплъщение на Мегз. Сценката изобилства от близки планове, забавени движения на "героите" и безмозъчен диалог, типичен за турските и индийските серийни филми, завладели българския ефир от години. 

Скечът предизвика мигновени реакции от чакащите пускането на новата телевизия фенове, които написаха в социалната мрежа "Уникално!", "Страхотни сте", "Писнало ни е от такива, 20 актьори се въртят навсякъде". Всъщност видеото завършва с послание към тях: "Тук няма да видите такива български сериали". 

Във вторник Трифонов обяви, че каналът му стартира на 4 ноември и ще излъчва в слота 19,00 - 24,00 часа, като в него щяло да има само авторски предавания и "Вечерното шоу на Слави Трифонов".