Само в Lupa.bg: Веско Маринов яхна волво за 150 бона (СНИМКИ)

Ексклузивно
18:10 - 09 Декември 2019
12587
Само в Lupa.bg: Веско Маринов яхна волво за 150 бона (СНИМКИ)

Веселин Маринов се отдаде на шведски лукс made in China. Наскоро певецът, който е един от най-печелившите в шоубизнеса, олекнал с близо 150 000 лева за чисто нов всъдеход волво, предаде репортер на Lupa.bg.

Новият джип на Веселин Маринов е от модела CX 60 и е закупен директно от вносителя „Мото Пфое”, което е указано на регистрационната табела. Автомобилът е с начална цена 130 хиляди лева, но с допълнителните „глезотии” стойността набъбва до 150.

Предишната кола на таланта от Полски Тръмбеш беше червен джип от същата марка, но по-нисък клас. който закупи през 2016 г. за 140 бона. Новото попълнение в гаража му харчи по едва7 литра гориво на 100 км. Джипът разполага с лазерно оборудване, което разпознава пътните знаци и „вижда” пешеходци на пътя, като така намалява риска от катастрофи.

Освен това красавецът от Швеция, който от 2010-а се произвежда от китайската „Джили” (geely.com), разполага с навигационна система, адаптивен автопилот и ново поколение Pilot Assist, BLIS – система, следяща сляпата точка на видимост, адаптивни LED светлини със завиваща функция, система за почистване на фаровете, безключов достъп и Handsfree управление на вратата на багажника, въздушно окачване, камера за паркиране с 360° изглед, система за автоматично паркиране, вкл. преден и заден парктроник и още куп екстри.