Само в Lupa.bg: Вижте какво уби Джаго, циганския Павароти

Въпреки двата инфаркта, певецът си угажда с цяла мешана скара, купа с ядки и бутилка водка

15:46 - 08 Септември 2022
7467
Само в Lupa.bg: Вижте какво уби Джаго, циганския Павароти

До изключително любопитен кадър с година давност, който обяснява до голяма степен ненавременната кончина на иконата на ромската музика Митко Трайков, се добра Lupa.bg. Джаго, както беше известен основателят на хитовата формация "Джипси авер" изпълнител, е седнал на пищен обяд с колегите си от зората на фолка Марко и Снежина.

Огромният ром, който в последното десетилетие не падаше под 140 кг. тегло, вече е преживял два инфаркта по времето, когато е заснет кадърът. Въпреки това пред певеца се вижда изумителна порция храна, достатъчна за цяло войнишко поделение.

Прави впечатление, че за разлика от Митко, брат му Марко кара само на салатка. И резултатът е очевиден - дуетната половинка на Снежина буквално се е стопил в сравнение с годините, когато взривяваше дискотеките с хитовете си "Разбиване" и "Млада булка".

Джаго обаче си угажда с цяла мешана скара, купа с ядки и бутилка водка, което си е жива покана за следващия инфаркт.

Именно двудневно пиршество на ромска сватба, гарнирано с прием на много алкохол и наркотици, вероятно е отнело живота на поп-фолк легендата Митко Трайков миналия месец.

Хитовият изпълнител, известен с прозвището Циганския Павароти, издъхна на 60-годишна възраст в имението си в софийския ромски кв. „Факултето“, а смъртта му хвърли в печал целия музикален бранш.