Само в Lupa.bg: Задава се страшно меле за финала за Купата!

Спорт
13:10 - 03 Май 2022
3203
Само в Lupa.bg: Задава се страшно меле за финала за Купата!

Задава се страхотно меле на финала за Купата на България, с което полицията би трябвало да се справи навреме и да предотврати сблъсъци на стадиона. Фенове на Левски са решили да провокират своите опоненти от червения лагер и вече са закупили билети за Сектор "А", където ще бъдат настанени почитателите на ЦСКА, научи Lupa.bg.

Вече ви информирахме, че билетите за важния сблъсък за националния трофей почти свършиха, истерията сред привържениците на двата отбора продължава да ескалира.

Малко след като се разбра за синия "пробив", чрез клубния сайт ЦСКА уточни: "ВАЖНО: Билети за сектор "А" няма да се продават онлайн, а само и единствено физически на касата на стадион "Българска армия".

Очаква се напрежението да продължи, а в деня на мача .- 15 май, в централния сектор на националния стадион могат да станат много нелицеприятни сцени, които сме свикнали да гледаме по селските стадиони.

Преди да бъде определена датата на финала, от Левски поискаха да им бъде даден Сектор "А", въпреки че по официални данни домакин е отборът на ЦСКА и за него са отредени секторите "А" и "Г", а за сините - "Б" и "В".

"Е, нормално е да имат желание за Сектор "А", та кой не се радва на козирка", коментираха зевзеци около "Армията", които визираха, че след ремонта на "Герена" там останаха без навес над главите.

Извън майтапа, напълно сериозно, полицзията вече е запозната със ситуаацията и шефовете вече мислят как да предотвратят навреме проблема, който се задава.