Само в Lupa.bg: Заведоха убиеца на Алекс в "къщата на ужасите"

Георге Динка твърди, че е запалил тялото от страх

Новини
13:30 - 02 Август 2019
6879
Само в Lupa.bg: Заведоха убиеца на Алекс в "къщата на ужасите"

Убиецът на Александра, от румънския град Каракал, е заведен в момента в къщата му, в която се смята, че е извършил престъплението. Тялото на 15-годишната девойка е изгорено в контейнер в "къщата на ужасите", както я наричат румънските журналисти. 

Заради зверското престъпление оставка подадоха двама зам.-министри, както и шефа на полицията. Таксиметровият шофьор Георге Динка твърди, че е напуснал дома си за 2 часа, а като се е върнал, момичето е било мъртво. От страх да не го обвинят, той решил да изгори тялото. 

При разпита на извършителя, става ясно, че той не обича жените. Бакшишът настоява да разговаря само с мъже прокурори, защото "жените били създадени само да правят удоволствия на мъжа". 

Динка е заведен в къщата, за да покаже нови места, където е скрил костите на изгореното момиче. Според информация от северната ни съседка, ченгетата са претърсили мазето на дома, за да видят дали няма и още заровени човешки кости. Очаква се да бъде докаран булдозер, който да разбие бетона в дома на обвинения за зверското престъпление мъж.

Междувременно експерти анализираха подписа на убиеца Динка, като те стигнаха до извода, че по начина, по който се подписва, се разбирало, че той е егоист, материалист и страхливец.

Той имал обаче талант да хитрува, става ясно от изявленията на експертите. Таксиметровият шофьор е попадал 10 пъти в психиатрична клиника. Ченгетата са категорични, че той вероятно е убил много други момичета.

От прокуратурата в Румъния все още твърдят, че нямат категорични доказателства, че Александра е момичето, чиито кости са намерени в "къщата на ужасите". 

Вече седмица драмата не слиза от първите страници на всички румънски медии.