Само в Lupa.bg: Жената на Христо Шопов го напуснала след побой?

Актьорът се развел тайно, станал агресивен след началото на пандемията от Ковид-19

Нещо за четене
11:55 - 23 Февруари 2024
27162
Само в Lupa.bg: Жената на Христо Шопов го напуснала след побой?

Актьорът Христо Шопов, който снощи бе арестуван, след като е нападнал жена и я заплашил със законно притежаван пистолет след ожесточен съседски спор, е проявявал агресия и в семейството си, научи Lupa.bg от хора в актьорските среди. При една от жестоките семейни свади, той си е позволил да вдигне ръка срещу съпругата си - актрисата Мариана Станишева.

Това е причината жена му да поиска развод след дългогодишен брак и да се раздели официално с него. Това се е случило тихомълком през 2020 г., малко след пандемията от Ковид-19. Мариана не е подавала жалба в полицията за упражненото домашно насилие. Просто преценила, че няма бъдеще с дългогодишния си партньор и поискала развод. Христо Шопов и Мариана Станишева имат общ син - водещият на "Ергенът" Наум Шопов, кръстен на дядо си.

Според източници на Lupa.bg, Наум заел страната на майка си при раздялата на съпрузите. Това вероятно е причината той да е в обтегнати отношения с баща си.

Запознати издават, че Христо Шопов винаги е имал проблеми с агресията, но в последните години те се задълбочили. Някои смятат, че са се отключили след началото на пандемията от Ковид-19, когато актьора останал без каквито и да било доходи и работа. Изолацията и безпаричието му се отразили изключително зле и тогава е започнал да упражнява тормоз над съпругата си, коментират в арт средите. Той се държал много зле и със свои колеги, като често избухвал абсолютно безпричинно. Имал сложни отношения и със сина си Наум.

Остава загадка защо актьора притежава цели 3 пистолета и дали се е явявал редовно на психотестове, каквото е изискването, за да притежаваш оръжие.