Само в Lupa.bg: Жената на Нотариуса с чанта за 20 бона (СНИМКИ)

Гергана гордо носи култов модел на "Шанел"

Стил
16:30 - 21 Март 2024
11613
Само в Lupa.bg: Жената на Нотариуса с чанта за 20 бона (СНИМКИ)

Гергана Божанова, вдовицата на Мартин Божанов-Нотариуса, днес подаде жалба в Софийския районен съд. Вдовицата загатна, че е била заплашвана, но отказа да разкрие подробности. Тя описала детайли в сигнала, който подала до районната прокуратура.

"Никой не говори, че убиха бащата на две малки деца. Едното бебе е на 3 месеца. Нищо няма да бъде разкрито" - заявиха майката и съпругата на Мартин Божанов - Нотариуса.

"Защо българското общество не се занимава с това, че беше убит бащата на две малки деца", пита също така Гергана. Майка му Стойка Манерс обясни, че не е живяла в България 31 години. Върнала се преди 2-3 години, за да помага с внуците. По-думите ѝ синът ѝ винаги е имал легален и законен бизнес. Имал 2 магазина и ресторант, който трябвало да се отвори. Работел от 20-годишен.

Само Lupa.bg забеляза, че бившата риалити героиня и корица на "Плейбой" е с чанта "Шанел", която струва $11 000 или 19 731 лева, почти 20 бона! Дори и Николета Лозанова не носи по-скромни аксесоари. Интересно откъде Гергана има пари за една от най-скъпите световни марки. Дали е спестявала от майчинството си, или пък е от заплатата й като служител в ГДБОП?

Чантата на Гергана