Само в lupa.bg: Катя Близнакова изхвърли от живота си Георги Христов

„George Hristov! Жалко, всичко има лимит, до тук!“, написа ядосаната певица на профила си във фейсбук

Ексклузивно
10:45 - 28 Юли 2019
31287
Само в lupa.bg:Катя Близнакова изхвърли от живота си Георги Христов

Певицата Катя Близнакова окончателно е изхвърлила от приятелския си кръг един от най-близките си хора – топ изпълнителя Георги Христов. „George Hristov! Жалко, всичко има лимит, до тук!“, написа на профила си във Фейсбук очевидно афектираната прима.

Въпреки че Катя не обясни никакви подробности за драмата помежду им, повечето им общи приятели са наясно, че скандалното поведение и вечно остър език на Христов са му изиграли лошата шега.

Изпълнителят не спира да сипе нетактични изказвания за мнозина от колегите си и приятелите си и неприятният му навик не подмина и Катя. Двамата от години са много близки и Георги бе любимец на певицата.

Близнакова и Христов често се събираха в общи компании, но хора от сцената разказват, че веселбите, обилно полети с алкохол,  завършват често със скандали.

Катя Близнакова била страшно засегната, когато преди няколко месеца реши да се подстриже късо. Реакцията на певеца била следната:

"Как можа да се подстрижеш, ужасно ти е. Лицето ти е топчесто, а сега се показва и дебелата ти гуша", ръсел обида след обида той. Насреща му Катя го посрещнала със заразяващата си усмивка и грам не му се разсърдила. "Дебела съм, какво да направя", успяла да каже сразената певица. Явно обаче всички обиди имат някакви граници и този път Катя е обърнала гръб завинаги на самозабравилия се певец.

„Сега да продължава да си пее – „Нямам нужда от много приятели…“, иронизират ситуацията колеги на Жоро.