Съперникът на ЦСКА в Европа се разпадна

Повечето титуляри напуснаха ОФК Титоград, треньорът Джуретич сглобява нов отбор от млади играчи

У нас
13:08 - 02 Юли 2019
2394
Съперникът на ЦСКА в Европа се разпадна

Тотална промяна върви при първия съперник на ЦСКА в Лига Европа. По-голямата част от титулярния състав на ОФК Титоград се е разотишла и в момента новият треньор Драголюб Джуретович сглобява нов отбор, предава Radio Crne Gore. Според информацията ОФК Титоград рязко сменя клубната си политика и ще разчита предимно на местни млади играчи, като в момента карат проби и двама африкански футболисти от Мароко и Нигерия.

„Имах среща с президента и той ми каза, че трябва да сглобявам състав от младоци. И няма как да е иначе, тъй като е прекалено дълъг списъкът на играчите, които ни напуснаха. Вратарят Люлянович, защитниците Бакрач, Ойданович, Радулович и Дедич, най-добрият ни нападател Павичевич, както и партньорът му Шекулич си тръгнаха, а Банович предпочете да отиде на проби в Триглав”, разкри Джуретич, който е познат в черногорския футбол с добрата си работа с младите играчи.

Разпадът на ОФК Титоград обаче може да се окаже нож с две остриета за ЦСКА, тъй като съперникът трябва да се разузнава отново. В последната си контрола противникът на ЦСКА надви Подгорица с 2:1. Все пак на „Армията” очакват ЦСКА да няма проблеми, особено при наличието на сръбския стратег Люпко Петрович в треньорския щаб. 

Първият мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа между ЦСКА-София и Титоград е на 9 юли, вторник, на стадион „Българска армия”. Реваншът в Черна гора е една седмица по-късно.

Снимка: ofktitograd.me