Сашка Васева за победата над рака: В болницата четях псалм 91 от Библията - „Божията закрила“

Аз се облегнах на Всемогъщия, разкри певицата

Изповеди
18:30 - 13 Септември 2023
5289
Сашка Васева за победата над рака: В болницата четях псалм 91 от Библията - „Божията закрила“

Отивам на генерален преглед, да се види какво е състоянието на мозъка ми на скенер. На база на това ще се заключи какво последно може да се направи. Засега се развива перфектно, но този скенер ще покаже какво. Това каза в интервю за "Телеграф"  фолкпевицата Сашка Васева. 

"Преминах през много тежки неща, но преминах с Всемогъщия. Той беше с мен. И както написаха: „Бог я обича“ - това е най-хубавото нещо, което са писали за мен", признава тя. 

 "Аз усещам Бог чрез душата си. И всеки трябва да знае, че Бог не обича само мен, Бог обича всички. Той ни е дал от божествената частица. И всеки може да направи оная връзка, която му трябва", добавя дупнишката Мадона.

"Моята мисия е да пея за божествените истини и да ги казвам на българина. Защото българският народ е богоизбраният народ. И това скоро ще го разберем. България е „Земята на мляко и мед“", споделя тя.

В Германия четях псалм 91 от Библията - „Божията закрила“. Той е дълъг и изключително силен, препоръчвам го на всеки, особено в моменти на трудност. Ще цитирам само началото: „Който живее под покрива на Всевишния, пребъдва под сянката на Всемогъщия“. Това е! Този, който може всичко! И аз се облегнах на него. Преминах през много тежки неща, но преминах с Всемогъщия. Той беше с мен", убедена е Сашка Васева.