Сашо Кадиев се изцепи в ефир: Малък ми е!

Актьорът пак взриви публиката с изцепка

Шоу
16:31 - 28 Юни 2024
6285
Сашо Кадиев се изцепи в ефир: Малък ми е!

Тв водещият Александър Кадиев направи ужасяващо интимно признание, при това в ефир, пред хиляди зрители. Феновете на "Кой да знае" буквално се опулиха, защото Сашето призна на всеослушание, че... му е малък. И не, не става въпрос за банковия влог, а за това, за което си помислихте.

Зевзекът го изръси в предаването си, предизвикан от твърдение, че жените спели по-спокойно и сладко след секс с мъже, които не са особено надарени. Тези с голямо достойнство предполагали към по-неспокоен сън, по необясними засега причини.

"Ооо, моята спи като новородено, а аз се чудех защо е толкова спокойна. Пък то защо - щото ми бил малък", изцепи Сашко, а публиката едва не се разрева от смях. Милица Гладнишка моментално се включи и заяви, че тя пък имала предпочитания към по-големите и надарени мъже, след които била "баш таман".

"И Милица е голям образ, но тоя Сашо е несравним. Ходел по малка нужда седнал на тоалетната чиния, сега пък малък му бил... неизчерпаем извор на мухабети е, направо да се залееш от смях", коментират потребители в мрежата.