Секс скандал в пандиза: Жената на ВИП бандит пъшка по телефона на затворник​​​​

Куриози
12:05 - 11 Септември 2020
12304
Секс скандал в пандиза: Жената на ВИП бандит пъшка по телефона на затворник​​​​

Истински секс скандал се развихрил преди време в Софийския централен затвор, след като известният крадец от 12-и отряд Боби се свързал с жената на ВИП престъпник по иначе забранените зад решетките джиесеми и палавницата всяка нощ му пъшкала по телефона.

Целият столичен пандиз знае за случая, заради което информацията достигнала и до мъжа на похотливата невеста, който опитал да хване в крачка жена си. Шефът на зандана също направил всичко възможно да намери телефона, започнали ежедневни проверки на килията на Боби, но апаратът така и не бил открит, разказват пред Lupa.bg читатели в раирани костюми. 

Опитният крадец се свързвал с влиятелната мадама чрез сайт за запознанства, тя дори не знаела, че общува с лишен от свобода. Страстите по телефона толкова се разгорещили, че жената се влюбила до лудост в гласа на крадеца и само чакала да дойде нощта, за да започнат луда секс оргия, макар и по жицата. 

Боби пък се похвалил на свои авери, които веднага му лепнали прякора Е*льото и очаквали всяка сутрин разказите му за поредния среднощен сеанс. 

След като началството запомнало упорито да издирва фаталния джиесем, Боби станал по-потаен и спрял да се хвали наляво и надясно как върви любовната сага със съпругата на ВИП особата. В момента никой не знае дали интимната връзка между двамата продължава, призна източникът на Lupa.bg.