Секс скандал в затвора – надзирател нападал колежки

Нагонът на служителя под пагон Виктор Новаков ескалирал в атаки

Новини
19:30 - 14 Ноември 2019
6956
Секс скандал в затвора – надзирател нападал колежки

Жесток секс скандал тресе затвора в Бургас. В затворническото общежитие в село Дебелт проверяват три жалби срещу развратното и на моменти дори неадекватно поведение на главния надзирател Виктор Новаков от Силистра.

В редакцията на Флагман се получил сигнал с изключително стряскаща информация от отлично информиран източник, пожелал да остане анонимен заради своята и сигурността на семейството си.

В продължение на няколко месеца в затвора в Дебелт, където лежат пандизчиите, осъдени на лек режим, главният надзирател Виктор Новаков всявал смут с необуздания си нагон и неприлично държание спрямо подчинените си колежки.

Нагонът на 41-годишния служител под пагон минавал всякакви граници, а жените започнали да се стряскат от интимните му предложения, които първоначално били само в есемеси, изпращани по всяко време на денонощието, след което ескалирали дори в нападения.

Сексуалният тормоз бил непрестанен, въпреки множеството забележки, които двете инспекторки му отправяли и многократно го молели да спре с вманиачената интимност. Проверка показа, че жалбите подадени срещу Новаков за непристойно сексуално поведение, са от две негови колежки, но имало и трето оплакване - от домакинката на общежитието в Дебелт, според която в пристъп на ярост главният надзирател опрял нож в гърлото й. 

Трите жалби са изпратени до Министерството на правосъдието, където от Главната дирекция "Изпълнение на наказанията" (ГДИН) назначават незабавна проверка.