Сензация в Lupa.bg: Валери Божинов обещал на Биляна да се лекува от сексуална зависимост

Нещо за четене
16:18 - 08 Юли 2019
5788
Сензация в Lupa.bg: Валери Божинов обещал на Биляна да се лекува от сексуална зависимост

Валери Божинов се е съгласил да потърси помощта на психолог, за да се пребори със сексуалната си зависимост в опит да се помири с доскорошната си приятелка - сръбкинята Биляна Дол, научи сензационно Lupa.bg от хора от най-близкия му приятелски кръг.

По-рано днес Биляна призна, че се е разделила с Валери заради "системния му нагон", с който той не успял да се пребори. Божинов в действителност бил напълно обсебен от секса и не спирал да търси случайни партньорки в социалната мрежа. Той не спирал да изневерява по време на цялата им връзка. 

Според наш източник, Биляна в началото проявявала търпение и се опитала да го разбира. В един момент обаче сръбкинята се предала, след като го хванала в поредните нагли прегрешения. Освен това Валери й обещал, че ще потърси специализирана помощ, за да се пребори със сексуалната си обсесия, но не правел нищо по въпроса. При последния им скандал той заявил, че не е зависим от секса, просто флиртувал, без да влага нищо. Според Биляна обаче той със сигурност има нужда от специализирана помощ.

Медицината определя патологичната привързаност към секса и неистовото търсене на нови партньори като психическа зависимост, която се лекува, макар и трудно, с подходяща терапия. Божинов в началото отричал, че има сексуална зависимост, но впоследствие признал пред Биляна проблема си и обещал да вземе мерки за преодоляването му. Не направил обаче нищо по въпроса и продължил да я кара постарому - всеки ден флиртове с нови и нови момичета.

Най-известните хора със сексуална зависимост по света са Чарли Шийн и хомосексуалния Кевин Спейси. И двамата са се подложили на терапия, но доколко тя е успешна, е отделен въпрос.