Сестрата на Кейт Мос заголва цици в мрежата, изкарва милиони

Шоу
15:09 - 12 Май 2022
4949
Сестрата на Кейт Мос заголва цици в мрежата, изкарва милиони

За хиляди момичета по света моделството е желана професия, а да бъдат на корицата на "Воуг"– недостижима мечта. Лоти Мос обаче изглежда не е една от тях. Сестрата на супермодела Кейт Мос наскоро заряза модната си кариера, за да създаде профил в "Онлифенс" и да радва еротоманите със снимки на голите си цици и дупе.

24-годишната Лоти даде интервю за подкаста "Кол хър деди", където разкри трансформацията си от рекламно лице на висша мода и марки като "Шанел", до порно модел. За Лоти влизането в модната индустрия било повече от лесно – все пак е сестра на един от най-култовите супермодели на всички времена. Признава, че известната фамилия ѝ е отворила много врати. „
 
„Агентите ми контролираха всичко, което правя, и дори как се обличам,“ разказва Лоти. „От мен се очакваше просто да бъда малката сестра на Кейт и да вървя по стъпките ѝ.“ Добавя, че този имидж рязко се различавал от истинския ѝ характер: „Аз съм щура, шумна к*чка и мисля, че в това ми е чарът,“ категорична е тя. Натискът да бъде перфектна довел до депресия, а това на свой ред я тласнало към употребата на наркотици. „Наркозависимостта е твърде нормализирана в модните среди,“ казва звездата. „Предлагали са ми вещества дори по време на фотосесия.“

Друго си е да работиш без агент
 
Проблемът кулминирал през февруари тази година, когато Лоти по собствено желание влязла в клиника за наркозависими. Няколко седмици по-късно, прекратила и договора с модната си агенция. „Не мисля, че на агентите ми им пукаше за състоянието ми,“ отсича тя.
 
Хубавицата сподели, че сега е свободна, като работните ѝ задължения включват 3-4 фотосесии седмично, а на страницата си предлага две услуги, чиито високи цени подсказват за звездния ѝ статус – 100 долара за снимка и 1 000 за видео. Твърди, че смята до края на годината вече да е милионерка.