Шефката на ДФЗ Ива Иванова - манекенка без консумация (СНИМКИ)

След стремглавото й изкачване в кариерата фотосите са свалени от сайтовете, но все още могат да се намерят техни следи в интернет търсачките

Шоу
17:40 - 09 Май 2024
17320
Шефката на ДФЗ Ива Иванова - манекенка без консумация (СНИМКИ)

Изборът на фаталната красавица Ива Иванова, която в предишни години се е изявявала като манекенка, за изпълнителен директор на Държавен фонд земеделие, съвсем естествено разбуни духовете сред политическия елит и обикновените зяпачи.

Ефектната дама допреди няколко години е блестяла в провокативни пози и оскъдно облекло в сайтове за модели. Злите езици в бизнеса твърдят, че Ива е прекарала твърде кратко в попрището и не е влязла в списъка на красавици "с консумация", каквито са повечето подопечни на модните агенции момичета.

След стремглавото ѝ изкачване по стълбицата във фонд „Земеделие" снимките са свалени от сайтовете, но все още могат да се намерят техни следи в интернет търсачките. Тези фотографии обаче не са особено качествени и не разкриват докрай заложбите пред камера на новата звезда в българското земеделие. 

До 2009 г. Иванова е работила в банковия сектор. От 2010 г. до момента заема различни длъжности в Централно управление на Държавен Фонд „Земеделие“ – главен експерт, началник отдел и директор дирекция „Договориране по прилагане на мерки за развитие на селските райони”, казват от нейната служба.