Шок в Перник: Голи снимки на учителка си разменят ученици

Новини
15:19 - 09 Април 2019
13758
Шок в Перник: Голи снимки на учителка си разменят ученици

Ученици от Езиковата гимназия в Перник си разпространяват голи снимки на млада учителка от тяхното школо, разказва местен сайт.

Учителка по музика е хит сред учениците в последните два дни, след като нейни голи снимки се препредават от телефон на телефон. Кадрите са няколко. На най-хитовата снимка учителката е изпъчила голи гърди и позира пред обектив в домашни условия.

Мълвата сред учениците твърди, че фотосите са били намерени в порно сайт. Самата преподавателка е категорична, че това не е вярно, а снимките са били задигнати от нейния мобилен телефон.

Според източници от училището, директорката е наясно със случая, а ученици лично са показали пикантните кадри на други учители от Езиковата гимназия. Най-вероятно педагожката ще бъде отстранена от работа.

Преди 2 години подобен скандал разтърси и София, припомня репортер на Lupa.bg. Тогава лъснаха еротични снимки на директора на 151-о училище Асен Аврамов, който се бе щракнал чисто гол с мобилен телефон. Аврамов остана на поста си и до последно твърдеше, че кадрите са манипулация.