Щастлива развръзка: Тони Димитрова спаси кучето на дует "Ритон"

През ключалката
12:07 - 06 Юни 2020
6537
Щастлива развръзка: Тони Димитрова спаси кучето на дует "Ритон"

Осемгодишното куче Лъки на дует „Ритон”, която бе отвлечено на 29 май край семейния дом на Здравко и Катя в Банкя, бе намерено чак на морето. Собствениците на четириногото видели на камера как до животното, порода улична превъзходна, спира кола и неизвестни го качват безцеремонно в нея. След упорито издирване Лъки най-сетне си е у дома, съобщиха преди минути музикантите.

„Добротата... Има я! Силно се вълнуваме и сме истински щастливи, след сагата с нашето 8-годишно куче Лъки. Седмица след отвличането му в Банкя, благодарение на социалните мрежи се обади добър човек, чак от Созопол, че го е видял пред заведение и е взел координати на тези, които са го водили на каишка. Бяхме шокирани и объркани,…на 400км. от дома ни?!? След като получихме и снимките, които ни изпрати, се обадихме на прекрасната ни колежка и близка приятелка Тони Димитрова да го вземе, а ние веднага заминахме за Бургас", пишат Здравко и Катя.

"Винаги сме си мислели, че щастлив край има предимно във филмите, но ето макар и почти изгубили надежда -на 05.06.2020 петък, се случват чудеса! Поклон пред човешката доброта на всички, съпричастни в издирването на отвлеченото животинче и най вече на: Михаил Кнебел-собственик на рок-бар в Созопол, голямата певица и верен приятел - Тони Димитрова, прекрасната Джина Иванова и всички журналисти, помогнали с репортажи в медиите", допълват естрадните звезди.