Щерката на Камен Куката помага на абитуриентки в нужда

Младото момиче подарява рокля, грим, прическа и автомобил за вечерта

Нещо за четене
22:00 - 08 Януари 2022
19549
Щерката на Камен Куката помага на абитуриентки в нужда

Дъщерята на плевенския крими герой Камен Балбузанов-Куката е решила да помогне на 3 абитуриентки в нужда, научи Lupa.bg. Младото момиче обеща, че ще осигури облекло, грим, прическа и автомобил за вечерта на абитуриенти в нужда. Естел Балбузанова гарантира, че всичко ще бъде анонимно и няма да парадира с благородната инициатива. Богаташката ще избере момичетата на случаен принцип. Повечето приятели на брюнетката я поздравиха за идеята, но не липсват и такива, които я критикуват, че тези пари, които ще даде за дрехи и аксесоари за момичетата не са изкарани по честен път, а по незаконен начин от татко й.

Естел живее нашироко с парите на тате

Припомняме, че гангстерът Камен Балбузанов - Куката беше разследван като тартор на банда за рекет, изнудване и побои. Плевенският крими герой изкара няколко години в пандиза. Част от присъдата обаче той прекара в болницата към Софийския затвор заради здравословни проблеми покрай камък в жлъчката. В средата на май 2020 година бабаитът бе пуснат под домашен арест и от тогава си живее живота.

"Здравейте на всички! Пиша това по случай незабравимите мигове, предстоящи за някои от Вас! Тези, в които всеки заслужава да се почувства по вълшебен начин! Това е абитуриентският бал. Реших и имам възможност да помогна на три момичета, които нямат финансовата възможност, а искат да бъдат принцеси като всички останали! Аз ще им подсигуря всичко нужно за балната вечер! Това включва: автомобил, официално облекло и разкрасителни процедури - грим, прическа и маникюр. Разкрасителните процедури ще бъдат направени от мои приятели, които са професионалисти в сферата си, но пожелаха имената им да останат анонимни, защото доброто няма име! Всички, които вече са били абитуриенти, знаят колко важно е на този ден да бъдете неповторими! Може да ми пишете на лично съобщение. Всичко ще бъде анонимно от моя страна за Вас, бъдещите абитуриентки! Съжалявам, че не мога да помогна на повече хора и на всички желаещи, а само на три от вас, които ще избера на случаен принцип… Правя това, защото съм истински щастлива, когато аз съм причината за нечие друго щастие! Огромни благодарности на хората, които се съгласиха да помогнат за тази благородна кауза! Смисълът на това добро дело е всеки един от нас, който има възможност, макар и с малко, да направи добро!Правете добро! Е.Б.", завършва Естел.

Куката със съпругата си и дъщеря си