Синът на Блатечки му вика „Асене”

Хлапето вижда по-рядко баща си сега, отколкото докато беше разделен с Диляна Попова

Ексклузивно
16:55 - 18 Юли 2019
30570
Синът на Блатечки му вика „Асене”

Повече от година мина, откакто мачо актьорът Асен Блатечки спря да си играе на иди ми – дойди ми с манекенката Диляна Попова и трайно заживя с нея и общия им син Борил. Въпреки старанието на „лошото момче” на българското кино да го играе образцов баща, 5-годишният му наследник продължава да се обръща към него с неутралното „Асене”, вместо „тате”. Неприятната ситуация изнервяла до крайност Асен, но той стискал зъби, тъй като осъзнавал, че сам си е виновен, научи Lupa.bg.

Диляна отначало се опитвала да убеждава малчугана да не използва това обръщение, но след това се отказала. „Асен се опитва да не го показва, но никак не му е приятно, че собственото му дете го приема за случаен човек. С години малкият е свикнал да вижда баща си чат-пат и е прихванал обръщението по име от майка си”, коментират в актьорската гилдия.

Моделката държала Борил да прекарва възможно най-много време с биологичния си татко, като се надявала това да изглади връзката помежду им. Постоянната заетост на Асен обаче означава, че той е по-рядко със синчето дори от времето, когато беше разделен с майка му. Нещо повече – от тази есен Блатечки тръгва на международно турне с Калин Врачански и постановката „Емигранти” и съвсем няма да се свърта у дома.

Иначе в арт средите се говори, че Асен и Диляна вече мислят за ново попълнение в семейството. Красавицатаа открай време мечтае да бъде многодетна майка и е категорична, че иска да има поне още едно дете.