Синът на Ирина Тенчева се стопи (Снимка)

Нещо за четене
17:24 - 28 Февруари 2022
16445
Синът на Ирина Тенчева се стопи (Снимка)

Големият син на Ирина Тенчева буквално се е стопил за година. Тинейджърът вече не е пухкав, като дължи вталяването си на усърдни тренировки в залата и специален хранителен режим. Момчето набляга на протеините - чисто месо, риба и яйца, които хапва с големи диетични салати и така буквално се е преобразил, научи Lupa.bg.

Спас тренира почти всеки ден, като хем се мъчи с тежести, хем задължително прави и кардио, за да стопи мазнините. Момчето се гордее с промяната си и само може да служи за пример на майка си, която се оплака публично, че е напълняла и се нуждае да отслабне.

Голямото семейство на Ирина и Иван. Спас е последният в ляво

Припомняме, че Спас е дете от първия брак на Ирина, която преди да открадне сърцето на продуцента Иван Христов, бе омъжена за финансиста Георги Сарачинов. Връзката им продължи до 2011 г, когато Тенчева започна любовен роман с Иван. Благоверния й я хвана в изневяра с Иван, като последва жесток скандал и развод. От връзката с бившия си съпруг Тенчева има две деца – Вирджиния и Спас. Които отглеждат заедно с Ава, дъщерята на Иван от Вихра и общото им дете Самуил.