Синът на Николай Бинев и Домна Ганева се ожени на 57 г. (снимки)

Актьорът Велизар Бинев каза "Да" на по-младата от него художничка Карамфила Сидерова

Нещо за четене
22:12 - 21 Май 2024
34834
Синът на Николай Бинев и Домна Ганева се ожени на 57 г. (снимки)

Ha 57 години един от най-популярните български актьори извън страната - Велизар Бинев, сключи брак с любимата си Карамфила Сидерова. Красавицата е значително по-млада от Бинев и работи като художник, пише столичен таблоид. Проверка на Lupa.bg установи, че наистина Бинев е казал "Да" на партньорката си този петък, 17 май.

Велизар Бинев и Карамфила Сидерова на сватбата си миналия петък

Това е втори брак за Велизар, който преди това бе женен 12 години за балерина. Карамфила има син от предишна връзка, но за нея не е ясно дали тя е била скрепена с брак. 57-годишният Велизар е изключително интересен, не само като актьор. Колегите му знаят, че си е партнирал с Бен Кингсли, Харви Кайтел, Антонио Бандерас, Мел Гибсън, Кейт Бекинсейл, Майкъл Кейн, Жулиет Бинош и много други звезди на световното кино. Но по-популярен е като сина на големите български актьори Николай Бинев и Домна Ганева.

Целувката на влюбените

Велизар е по-малкият им син, а по-възрастният вече не е жив. „Обожавам да готвя, ходя често по ориенталски пазари, а коктейлите ми са най-голямата страст“, споделя Бинев.

От няколко години актьорът е научил, че страда, от дислексия, която психоаналитикът му открил. „Но мама и татко никога не разбраха, че я имам, мислеха, че съм мързелив“, с усмивка споделя Бинев. Велизар е бивш водещ и по Би Ти Ви на паранормалното предаване „Може би са те“. „Знам, че има паранормално, баща ми правеше хороскопи, гледаше и на карти, макар че казваше, че не познава. А майка ми сънуваше и се сбъдваше. Цялата ми рода е пълна с хора с такива способности. Баба ми, майката на баща ми, също гледаше на кафе“, признава Бинев.

Карамфила, заснета на Цветница от половинката си Велизар Бинев

С Карамфила популярният ни актьор се познава от доста време. Освен талантлива художничка тя е и винтидж специалист, занимава се с мебели и аксесоари. Изучавала е Space Design в НХА. Декупажът влиза в артистичния й арсенал с любопитство и остава едно от най-любимите й неща. В къщата на двамата влюбени готви основно Beлизар, който е майстор на всякакви мастършеф степенни менюта. Карамфила пък стопля сърцето му с картините и виталното си настроение, хвалят ги приятелите им.