Синовете на сървайвъра Марчо гонят успехите му

През ключалката
14:38 - 28 Март 2022
9108
Синовете на сървайвъра Марчо гонят успехите му

Синовете на звездата на Сървайвър 2014 - Марчо Марков, отново триумфираха на ринга, този път на турнира по кудо за Купа София. Големият син на мачото от Поморие - Антон Марков, завоюва шампионска титла в състезанието в НСА през уикенда. И въпреки че игра в по-горна категория, 12-годишното момче детронира съперника си и смая с уменията си всички.

Това е трето състезание за Антон Марков, което приключва с победа. Така синът на Марчо става за трети път шампион по кудо. Успехи на ринга бележи и малкият син на риалити звездата. Станислав Марков, който досега жънеше победи като танцьор, стана вицешампион по кудо в категория 10-11 г., като това е първото му състезание. 

Марчо Марков е горд с децата си

Момчетата смаяха гордия си татко, който беше неотлъчно до тях в залата, а и преди това. Освен подготовката от най-опитните и квалифицирани треньори – Димитър Петров и Весела Хрусафова, синовете на Марчо Марков бяха подготвени и от треньорите от академията на Антон Петров, а както и от самия него. Голяма заслуга за постиженията има и Дмитрий Денков, който също тренира юнаците.