Скандал в Lupa.bg: Дъщерята на Брендо назначена на щат в Би Ти Ви

Нещо за четене
21:12 - 02 Юли 2020
17576
Скандал в Lupa.bg: Дъщерята на Брендо назначена на щат в Би Ти Ви

Голямата дъщеря на кокаиновия крал Евелин Банев-Брендо е започнала работа на щат в Би Ти Ви, научи Lupa.bg. Александра Банева е била назначена на постоянен трудов договор в началото на месец май. Тя е ангажирана в продукцията „Шоуто на Николаос Цитиридис“, където е натоварена с редица ангажименти и отговаря за всичко, което се случва по време на снимки на терен.

Официалната длъжност, на която е назначена, е "изпълнителен продуцент на терен". Колегите й казват, че си върши добре работата.

Евелин Банев-Брендо

Това е първата официална работа на щерката на Брендо, която преди 3 години завърши журналистика в Лондон, а след това се пробва в модния бранш. Александра твърди, че е попаднала в Би Ти Ви чрез конкурс. Не е ясно дали в медиата са наясно, че наследницата на световен наркобос с влязла в съда 20-годишна присъда за наркотрафик, издирван от Интерпол, е на щат при тях.

Според наш източник, заплатата на Александра е 3400 лева. Парите обаче не са от особено значение за младата дама, която от дете води луксозен начин на живот благодарение на мръсните пари на татко си.