СКАНДАЛ: Водещ на Корнелия нарича зрителите "тролове" от "незнаен център" (КУЛТОВО ВИДЕО)

Стоил Рошкев прати "на х*й" десетки членове на БСП в ефира, разочаровани от Нинова

У нас
13:45 - 03 Август 2022
7768
СКАНДАЛ: Водещ на Корнелия нарича зрителите "тролове" от "незнаен център" (КУЛТОВО ВИДЕО)

Встъпването в длъжност на новия служебен кабинет на президента Румен Радев начело с Гълъб Донев и трима министри - членове на БСП, взриви ръководството на "Позитано" 20 и партийната телевизия БСТВ. А кулминацията на критиките срещу държавния глава дойде не откъде да е, а от бивш кадър на БНТ. Водещият Стоил Рошкев, който пръв поде атаката в ефира срещу Радев още преди няколко месеца и заради това за кратко бе свален от сутрешния блок на медията, сега се завърна ударно. 

В предаването "Думата е ваша", излъчено по БСТВ на 2 август следобед, той укорява десетки зрители на медията, финансирана от "Позитано" 20 за това, че критикували лидерката на БСП Корнелия Нинова и открито ги нарича "тролове". 

"Наредили сте като в един окоп и с картечарска усърдност говорите някакви глупотевини", изригва многократно протежето на Нинова.

И продължава да "храни" членове на левицата:

"Мисленето и на вас не ви е силна страна явно. Днес има някаква организация направена. Не знам от какъв център се обаждате, но явно са ви насочили към БСТВ". 

На съвет, даден от зрителка в ефир: "Би било добре Нинова да си вземе една хубава почивка, да замине за Русия", Рошкев отговаря: "А-а-а, и вие сте русофоб. Явно е подготвен общ залп". 

А въпросът му към зрителите бе: "Какъв реванш срещу БСП търси Радев?" и се аргументира за питането с факта, че Крум Зарков, Весела Лечева и Явор Гечев (всичките опозиционери на Нинова - б.р.) са били подбрани за състава на служебния МС без "разрешението" на самата партия. "Подмолно ги взе, зад гърба, без да пита, това е проблемът", разкри Стоил Рошкев. 

Когато зрител пък му прави бележка, че вреди изключително много на БСП, той спокойно я приема с думите "Благодаря за порицанието". 

Друг пък го пита дали родителите му са от БСП, но водещият отговаря с контравъпрос и не разкрива дали това е факт.

Бившият кадър на БНТ искрено се радваше, явно по опорка, спусната от "Позитано" 20, единствено на зрители, отбелязали, че Радев работел на принципа "храни куче, да те лае". "Ако не беше другарката Нинова, той нямаше да е на този пост", казва възрастна другарка в ефир, а Рошкев й се възхищава от студиото в кв. "Орландовци". 

Чуйте цялото предаване, струва си: