Скука и в новия сезон на "Забраненото шоу на Рачков"

Новини
13:22 - 13 Септември 2021
6214
Скука и в новия сезон на "Забраненото шоу на Рачков"

Скучно и безинтересно премина първият епизод от новия сезон на "Забраненото шоу на Рачков". Смешките на комика са едни и същи, както и танцувалните му стъпки, които след 50-то повторение вече не са никак интересни. Зрителите се разочароваха от предаването и го определиха в социалните мрежи като “гола вода”. Lupa.bg забеляза, че всички отрицателни коментари бяха изтрити от страницата на предаването във фейсбук. 

"Ееее ,голяма цензура ! Всички критични коментари изтрити !", написа зрител, а друг допълни :

“Много се смяхме, но това е заради Рачков, защото каквото и да направи, изглежда смешно. Иначе шоуто нямаше с какво да впечатли”.

Мнозина в коментарите съветваха останалите да превключат на bTV, където се излъчваше “Гласът на България”. Шоуто на Рачков беше посветено на цирка, като най-дългата част беше скучен разговор с Александър Балкански.

Новата рубрика в шоуто – “Лудата стая”, се оказа най-забавното в целия епизод. В нея актьори и Димитър Рачков играят различни ситуации, докато стаята се накланя. Смешното в случая не е актьорската игра или ситуациите, а това, че актьорите се търкалят и блъскат в стената заради гравитацията.