Слави изригна срещу депутатите: Вие сте алчни хора!

Народните избраници се струпват като стадо, без да спазват каквито и да било правила и закони, гневи се Трифонов

Политика
15:49 - 02 Април 2020
5094
Слави изригна срещу депутатите: Вие сте алчни хора!

Лидерът на партия "Има такъв народ", шоумен и тв водещ Слави Трифонов се разгневи, че от 1 април депутатите ще получават по-високи заплати. Той изрази възмущението си и че тях ги изследват за коронавирус не в държавна, а в частна болница.

Ето и какво написа днес Слави на страницата си във фейсбук:

"От вчера депутатите са с по-високи заплати. И това не е първоаприлска шега. Това е самата истина. В тази извънредна ситуация, в тази трудна за всички българи ситуация, в която много хора губят работата си, парите си, а някои и живота си, българските депутати вече взимат повече пари. И откъде ги взимат? От нас, бе, уважаеми българи. От нас ги взимат.

Ние не искаме да им ги даваме, но те си ги взимат. Преди няколко дена попитах емоционално депутатите - “Какви хора сте вие, бе?” И днес смятам, че те ни отговориха повече от ясно. Алчни хора сте вие – депутатите.

Днес видях и една снимка как депутатите са се наредили, по-точно, струпали, забележете, пред частна клиника, а не пред държавна болница, за да им се направят тестове. Значи нормалните хора се редят на опашка с два метра отстояние един от друг, а българските депутати се струпват като стадо, без да спазват каквито и да било правила и закони, които самите те са измислили.

Значи, освен алчни и самозабравили се, българските депутати се мислят за над правилата. Така че, уважаеми българи, ето ви образа на българския депутат. Ние сме ги избирали. Така че следващия път трябва много, ама много да внимаваме."