Слави не разбира: Искат ли ПП и ДБ Пеевски, или не го искат?

Политика
13:13 - 08 Юни 2023
2606
Слави не разбира: Искат ли ПП и ДБ Пеевски, или не го искат?

Христо Иванов и ПП изпълват изцяло със съдържание българския израз „Сърби, боли, драго ми е“. Щеше да е смешно, ако не касаеше публични хора с претенции, които, на всичкото отгоре, в момента управляват държавата. Вие - Христо, Кирил и Асен, в крайна сметка искате ли Делян или не го щете? Нали ДПС са ви необходими за конституционна реформа, според вас. Недоумението какво се случва, явно защото е вън от преките, виз-а-ви процеси в Народното събрание, изрази лидерът на ИТН Слави Трифонов във фейсбук от диванчето. 

Вие загърбихте цялата си реторика от последните години, престъпихте желанието на избирателите си, излъгахте най-безсрамно и без угризения и достойнство потърсихте подкрепата и помощта на ДПС. И желанието ви се сбъдна. ДПС обяви, че ще ви подкрепи, ще участва заедно с вас за промяна на Конституцията, оттегли подкрепата си за Главния прокурор и лично Делян Пеевски и Мустафа Карадайъ гласуваха вашето правителство да стане факт, констатира Дългия. 

И добавя:

"Но днес Христо Иванов заяви от трибуната на Народното събрание, че много иска ДПС, ама няма желание. А след това се оказа, че един час стои в стаята на ДПС. Аз съм практичен човек, но започвам да се обърквам. Ще правят ли секс младите партньори или само ще се целуват? Няма лошо. Целувките са хубава и романтична работа.

Но от целувките единият от партньорите може да се възбуди и да се стигне до правене на любов. А при правенето на любов зависи от коя страна на любовното оръжие се намираш. А Христо Иванов и ПП са от другата страна на любовното оръжие. Така че трябва да приемат съдбата си, защото сами си я пожелаха", коментира още Трифонов.