Слави подпука току-що избраното правителство: Оставка! Това е новата ротационна поза 69

Моделът ГЕРБ се разраства със своя нов клон във "Харвард" и малко подрязано клонче в Росенец, беснее Трифонов

Политика
16:12 - 06 Юни 2023
5407
Слави подпука току-що избраното правителство: Оставка!  Това е новата ротационна поза 69

Слави Трифонов разпространи извънредно изявление в личния си профил във Фейсбук точно 4 минути след като бе гласувано редовното правителство в НС. В очевидно предварително записано видео, Дългия нарече новото управление "най-неморалното и безпринципно правителство след 1989 г." и поиска оставката му.

Ето какво каза лидерът на ИТН: 

"Преди малко станахме свидетели на най-неморалното и безпринципно правителство, гласувано след 1989 година. В него победи любовта. Любовта към властта на влюбените крадци от една страна и влюбените лъжци от друга. Това е нова ротационна поза 69, с която можем да участваме като български политически принос към Кама Сутра. Тази любовна поза, както и да я ротираш, е все едно и също. 

Имаме правителство, в което министрите предварително се съгласиха да уволняват и назначават незаконно в държавната администрация, да заобикалят изискванията на еврозоната и шенген, да си направят собствено МВР, за да им е удобно за местните избори и да пазят имунитета на Бойко Борисов. И да не нападат ДПС. 

Политически партии като ГЕРБ и ДПС легитимираха подобен неморален със своите гласове. Дори не знам кое е по-отвратително - да си крадец и лъжец или този, който им дава властта. Моделът ГЕРБ се разраства със своя нов клон във "Харвард" и малко подрязано клонче в Росенец. 

Уважаеми сънародници, това е първото правителство в демократичната ни история, което всеки нормален човек би искал да свали още на следващия ден. Оставка!", отсече той.