Слави Трифонов пее с Веско Ешкенази

"Краят на света" е посветена на жертвите на насилие

През ключалката
14:41 - 27 Март 2019
4711
Слави Трифонов пее с Веско Ешкенази

Слави Трифонов и Ку-ку Бенд представиха новото си парче, което е заедно с изключителния музикант Веско Ешкенази. "Краят на света" е посветена на жертвите на насилие, като песента само за ден набра изключителна популярност в социалните мрежи.

Вдъхновяващият й текст е гарниран и с красиво видео. Феновете коментират, че това e поредната лична изповед на шоумена, а други определят текста като писмо до любимия човек написано с кърваво перо.

Големият български цигулар Веско Пантелеев-Ешкенази  и Слави се обединяват не за първи път за благородна кауза. През 2004 година съпругата на Ешкенази почина от рак на гърдата и той заедно с Евгени Димитров и с Ку-ку Бенд направиха родопската песен "Вечеряй, Радо", като към клипа сложиха документални кадри от техния брак и личен живот.

"Получи се един много тъжен, но истински клип. С цел – да предизвикаме, доколкото е възможно, повече български жени да си направят преглед. Защото това е заболяване, което, ако не дай боже се появи и се хване навреме, заболелите имат голям шанс. Това беше преди 15 години. Веско беше съсипан. Ние го направихме, защото сме колеги и защото така е хубаво да се прави. Мисля, че е имало ефект“ – заяви преди време Слави.

Сега цигуларят и гологлавият шоумен отново застават зад благородна кауза - жените жертви на насилие.

Снимка: Булфото