Slayer разкриха за новия албум и световното си турне 2024

Новини
14:57 - 14 Октомври 2024
2640
Slayer разкриха за новия албум и световното си турне 2024

Фенове на Slayer си отдъхнаха, след като голямото чакане свърши! Емблематичната траш метъл група официално разкри датата на издаване на дългоочаквания си нов албум.

Във връзка с това вълнуващо съобщение Slayer потвърдиха и световно турне за 2024 г., с което ще зарадват феновете си по цял свят с наелектризиращите си изпълнения на живо.

Въпреки че подробностите за албума остават в тайна, той обещава да достави суровата енергия и интензивност, с които Slayer са известни. Това ще бъде първият им студиен албум от доста време насам и очакванията са големи. Групата загатна за смесица от класически елементи на Slayer със свежи влияния, демонстрирайки еволюцията си през годините.

Световното турне на Slayer е планирано да започне скоро, като датите ще обхванат Северна Америка, Европа и други континенти. Турнето ще включва комбинация от хедлайнерски концерти и фестивални участия, което го превръща в незабравимо събитие за метъл феновете.

Slayer отдавна са крайъгълен камък на траш метъл жанра, повлиявайки на безброй групи и оформяйки музикалния пейзаж от създаването си през 1981 г. насам. С репутацията си на високооктанови изпълнения и силни текстове, групата остава обичана сила в музикалната индустрия.

С нарастването на вълнението за новия албум и световното турне Slayer са готови да превърнат 2024 г. в незабравима година за метъл ентусиастите.