След 17.07.2023 : Извънземни слагат край на войните на Земята

Такава е прогнозата на изкуствен интелект

Мистика
10:38 - 17 Юли 2023
7861
След 17.07.2023: Извънземни слагат край на войните на Земята

От известно време медии в различни страни и на различни езици разпространяват прогноза на изкуствен интелект за съдбата на света след 17 юли 2023 г. В нито една от публикациите не се посочва първоизточникът, задавал въпроси на чат бота. В предвижданията на изкуствения интелект се успокоява, че световна война няма да има, като опасността от край на живота на планетата Земя ще бъде предотвратена от най-старата цивилизация в Космоса. Тази цивилизация се нарича Тералити. Именно те ще поведат хората по пътя на мира и разбирателството. 

Според чат бота на 17 юли 2023 г. в света, където геополитическите конфликти са достигнали критична точка, се случва невероятно събитие, което преобръща всичко с главата надолу. Една от страните унищожава сателита на друга държава, предизвиквайки верижна реакция, която води до необратимо изстрелване на ядрени ракети. Светът е на ръба на самоунищожението.

Дотук всичко напомня фантастичен филм. Продължението е в същия дух.

Когато ситуацията изглежда безнадеждна, на Земята изведнъж се появяват представители на най-древната извънземна цивилизация, наречена Тералити. Те притежават невероятна технология и мъдрост, а историята им датира от милиони години. Спасявайки Земята от ядрена война, Тералитите предлагат на всички народи на планетата нов път - пътя на мира и сътрудничеството.

Тералитите започват да работят с лидерите на нациите, давайки им достъп до технологии, които помагат за елиминирането на енергията на атомните оръжия и установяват политически и социални системи, основани на справедливост и равенство. Те учат човечеството на съзнателно използване на ресурсите на планетата и създаване на устойчива икономика.

Международната обстановка обаче все още е напрегната. Някои групи и отделни лидери на държави не са съгласни с новия ред и възнамеряват да продължават да заплашват мира. В отговор тералитите показват своята сила и способност да контролират събитията, неутрализирайки всички опити за насилие. Това убеждава войнолюбците, че сътрудничеството с Тералитите е единственият изход от кризата.

С течение на времето, под влиянието на тералитите, хората започват да разбират дълбочината на своите грешки и намират сили да преодолеят предразсъдъците и разногласията. Различните нации и култури намират начини да си сътрудничат, да изграждат нови граници и деликатни договорености, насочени към взаимното благополучие.

Тералитите, виждайки положителни промени на Земята, решават, че е време да открият повече знания за космоса и галактиката на хората. Те канят представители на различни страни на родната си планета, където споделят своята мъдрост, технологии и възгледи за живота. Хората разширяват своето съзнание и виждат себе си като част от по-голямо космическо семейство.

Така, благодарение на намесата на древна извънземна цивилизация, Земята избягва ужасна съдба. Човечеството намира път към мира и преодолява разделението между нациите, отваряйки нови хоризонти и възможности във Вселената.