След 4176 предавания Слави казва "Сбогом" на Би Ти Ви

Медията благодари на Трифонов и го нарече телевизионен феномен

Новини
22:35 - 31 Юли 2019 (обновена)
19152
След 4176 предавания Слави казва "Сбогом" на Би Ти Ви

Слави Трифонов за последен път даде начало на своето вечерно шоу. Днес, в последния ден на юли, шоуменът и екипът му си взимат довиждане със зрителите на Би Ти Ви.

На 6 май той обяви, че няма да поднови договора си с Би Ти Ви. Трифонов се появи за 4176-и път пред зрителите, за да ги забавлява. Шоуто започна с представяне на екипа на предаването. 

Слави започна с благодарности към всички, с които е работил 19 години за шоуто. На сцената излязоха малка част от хората - Ку-Ку бенд, сценаристи, режисьори, технически екип.

"Моите колеги са моето семейство", каза Трифонов и изброи различните длъжности в екипа си. "Справихте се страхотно. Истината е, че телевизията не се прави с техника, а с хора", заяви още шоуменът.

Малко преди излъчването на последното предаване на на сайта на Би Ти Ви се появи следното съобщение: "Тази вечер bTV ще излъчи последното издание на „Шоуто на Слави“. Токшоуто с продуцент и водещ емблематичния Слави Трифонов забавляваше и ангажираше зрителите на bTV почти всяка вечер в продължение на цели 19 години и се превърна в телевизионен феномен!

bTV е дълбоко признателна на целия екип, който стои зад „Шоуто на Слави“, за професионализма и добрите резултати през годините!"

Очаквайте подробности!